Totul este legat de calitatea vietii si de aflarea unui echilibru intre familie, prieteni si munca.

   De cand s-a nascut fetita noastra am descoperit o lume de produse mult mai sanatoase si gustoase fata de tot ce se gaseste in rafturile marilor lanturi de magazine.Asa a luat fiinta Granita Urbana.

    Ne propunem sa fim poarta produselor traditionale si naturale din inima zonelor rurale ale Romaniei pentru zonele urbane.

     Granita Urbana răspunde nevoilor a trei categorii de clienți:

    -Familiilor cu copii care vor să fie sigure de conținutul și originea alimentelor pe care le consumă.

    -Gurmanzilor ocupați care nu au timp să caute prin toată țara produse cu adevărat excepționale.

     -Cei care vor mâncare bună și s-au săturat de experimentat zeci de produse diferite de pe rafturile marilor magazine.

     Tuturor le oferim doar mâncare "adevărată" care, dincolo de metafore, înseamnă ceva foarte precis pentru toate produsele noastre:

 1-Știm cine le face și ne-am asigurat că sunt oameni pricepuți și pasionați de ce fac!

 2-Știm cum sunt făcute, ce intră în ele, care e rețeta de preparare și de ce o anume o retetă și nu alta.

 3-Știm de ce sunt făcute și care e de fapt povestea lor.

    În ultimă instanță fiecare produs e degustat de noi , în fiecare lună testăm zeci de produse noi pentru a le selecta pe cele care se ridică la standardele noastre.

  Un stil de viață sănătos este din ce în ce mai greu de susținut în ziua de astăzi. Ritmul alert în care ne trăim viețile alimentează succesul magazinelor de tip supermarket și mâncării de tip fast-food, din ce în ce mai populară în rândul tinerilor și copiilor. Un job full-time, îngrijirea unei familii și susținerea unui stil de viață sănătos nu sunt ușor de obținut. 

  Am pornit de la această idee și, inspirați de propria experiență de acest fel, am decis să găsim o soluție la această problemă. Am descoperit în acest fel că există alternative sănătoase la alimentele pe care le consumăm cel mai des și că o viață ocupată nu trebuie să fie neapărat o viață nesănătoasă. Familia noastră a început să consume din ce în ce mai multe alimente bogate în vitamine și nutrienți, și sărace în grăsimi și carbohidrați și … ne-au plăcut. Atunci ne-a venit ideea să le aducem mai aproape și de alți oameni care ar putea să se bucure de aceleași avantaje.

  

 

Ne mândrim cu faptul că suntem un magazin al producătorului român – o băcănie modernă, în care păstrăm viu gustul tradițional al preparatelor locale. În magazinul nostru din Otopeni veți găsi doar produse naturale, sănătoase și lipsite de conservanți și E-uri nocive. Băcănia noastră a fost deschisă prin investiție proprie 100%, un loc în care preparatele și produsele naturale ale altor producători din România se întâlnesc și fac casă bună. Susținem atât activitatea micilor întreprinzători locali, dar importăm și produse delicioase din alte zone ale țării. Aducem produsele locale la tine acasă. Prin băcănia noastră, susținem economia locală și un stil de viață sănătos. Propunem o alternativă pe cât de simplă, pe atât de utilă și sănătoasă la produsele de pe rafturile supermarketurilor.