Ulei de nuca presat la rece 250ml

33,00 lei
Fara TVA

Uleiul de nuca obtinut prin presarea la rece a fructului uscat de nuca romaneasca, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.

Cantitate

Nucile sunt bogate în fitonutrienţi şi sunt o sursă excelentă de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier şi calciu. Uleiul de nucă este bogat în acizii graşi omega 3, vitaminele B1, B2 şi B3, vitamina E şi niacină. Acesta contine si melatonina, un hormon responsabil cu reglementarea ceasului biologic al organismului.

Un consum regulat de nuci poate preveni mai multe tipuri de boli, dar cel mai important avantaj este că se va diminua riscul apariţiei afecţiunilor cardiace coronariene.Uleiul de nuca este indicat în alimentatia dietetica pentru prevenirea aterosclerozei si cresterea parului. Adaugat in salate, combate tenia. Ajuta in caz de enurezis (scaparea involuntara si inconstienta a urinei). Datorita continutului bogat în acizi grasi polinesaturati sau esentiali, uleiul de nuci este indicat în curele de protectie a aparatului cardio-vascular.

Bogat în antioxidanţi, uleiul de nuca ajută la reducerea efectelor radicalilor liberi şi previne deteriorarea celulelor, prevenind procesul îmbătrânirii.

10 Produse