Carol Beer Pack Special

48,00 lei
Fara TVA

Compozitie pack :

Carol Beer Sesion Ipa 0,4 L x 1

Carol Beer Red Ale 0,4 L x 1

Carol Beer Pale Lager 0,4 L x 1

Carol Beer Porter 0,4 L x 1

Cantitate

SESSION IPA 

IPA e unul din cele mai consumate stiluri de bere în Europa și în SUA la moment. Iar Session IPA a apărut la începutul sec. XX - odată ce în SUA s-a permis a se consuma bere în pauza de masă. CAROL Session IPA este o bere cu amăreală moderată, hamei din belșug, care pronunță arome ce te duc cu gândul la plantațiile de soc în luna mai, spumă densă, nivel de alcool redus.

ALC. 5.0%; EP 12.5°; EBC 9; IBU 25

RED ALE

Într-o dimensiune a contrastelor, am creat compromisul - RED ALE. Stilul nobil a berii RED ALE este rezultatul contopirii hameiului atent selectat, de pe plantațiile din vestul Europei – tipic stilului belgian -cu malțurile speciale. Rezultatul este o bere de culoare rubinie cu un gust sec, aroma de cireșe negre, portocale, coacăză roșie și note de vanilie.

ALC. 5.5%; EP 13.0°; EBC 23; IBU 19

PORTER 

Porter este o bere dark, creată pentru prima dată în Londra. Numele a fost înregistrat în secolul al XVIII-lea și se crede că vine de la porturile fluviale și maritime din Anglia din acea perioadă. Berea CAROL PORTER posedă un caracter englezesc, mult malț special ce conferă un gust cremos, consistent, dulceag cu note fine de caramelă și cafea. Aromă de vanilie și boabe de cafea, perfectă pentru gustul unui începător sau pretențiile unui cunoscător.

AlLC. 7.0%; EP 16.0°; EBC 80; IBU 30

PALE LAGER 

Cu gândul la vară am lansat acest PALE LAGER special.

O bere deosebită, cu un corp sublim și un grad de amăreală nobilă. Te cucerește cu amalgamul de arome fresh, ușor floral provenite de la patru tipuri de hamei impregnate prin dry hopping.

ALC. 4.8%; EP 11.2°; EBC 7; IBU 11

10 Produse