Pate de bibilică Organic

14,00 lei
Fara TVA

Pate de bibilica California Ranch 170 g

Ferma CALIFORNIA RANCH este o fermă de bibilici unde păsările sunt ţinute în sistem ORGANIC din care rezultă o materie primă de calitate superioară pentru pateul pe care le aveţi în mână.

Cantitate

Ferma se află pe un teren peste 1 HA lângă satul Târnoviţa jud. Harghita o zonă montană pe o suprafaţă care face posibil creşterea păsărilor în spaţiu liber unde se rezultă o creştere mai lentă dar mai consistentă.

Din acest punct de vedere creşterea păsărilor durează mai mult decât în cazul fermelor cu întreţinere intensivă şi închisă unde păsările sunt hrăniţi cu furaje care conţin hormoane şi cereale modificate genetic care dăunează grav sănătaţii fiind cancerigene.

Din această crescătorie plin cu soare şi aer proaspăt montan a ieşit acest produs care nu conţine nici chimicale, nici E-uri sau conservanţii.

Culoarea pateului este o culoare după ingrediente organice şi nu este culoarea coloranţiilor deoarece în primul rând nu are nevoie de coloranţi iar cea ce este şi mai important coloranţii fac parte din categoria pe care le ignorăm pe deplin pentru că dăunează sănătăţii şi este împotriva mentalităţii după care a fost produs acest pateu.

În zilele prezente la fel ca in Europa şi în România interesul după produsele sănătoase este în creştere şi acest produs face parte din această categorie

8 Produse